SixBlocks en Milvum gaan samenwerking aan om bedrijfsprocessen duurzaam te vereenvoudigen

Door: Joost de Wit
Archief | Uitgelicht
Gepubliceerd: 18-06-2022
SixBlocks solution heeft gekozen voor Milvum als technologie partner voor het realiseren van het platform dat ondersteunend is aan de bijbehorende missie: het duurzaam en extreem vereenvoudigen van bedrijfsprocessen. Gave technologische oplossingen bouwen die grote markt impact hebben met “innoveren door te doen” als motto, dat is waar Milvum voor staat. De wederzijds complementaire kernwaarden zijn doorslaggevend geweest om de samenwerking definitief te starten.

 

 

Gezamenlijke missie

De keuze voor Milvum is eigenlijk heel erg logisch. SixBlocks kende Milvum al uit het verleden en nadat het schaalbare business model plus het volledige design voor het toekomstige SixBlocks platform waren uitgewerkt, werd het contact weer opgepakt. Samen met het management, de projectleiding plus de front- en back-end developers van Milvum is een intensief traject doorlopen om te toetsen of er écht een match is. De technologie expertise en academische achtergrond van Milvum blijken heel goed te passen bij de visie en senioriteit van SIxBlocks.

Tijdens de evaluatie van dit traject waren Joost de Wit (founder SixBlocks) en Arvind Jagesser (CEO Milvum) het snel eens dat een samenwerking de enige juiste en logische conclusie is.

Vanuit SixBlocks gezien is het belangrijk dat Milvum pro-actief open staat voor verandering. In de intensieve brainstorm sessies heeft SixBlocks de strategische, disruptieve en innovatieve visie gedeeld. De manier van technologie ontwikkeling gaat daarbij significant veranderen. Milvum staat daar vanaf het begin voor open en is wendbaar om zich daar waar nodig aan te passen zodat de manier van werken aansluit bij de visie van SixBlocks.

Steker nog, Milvum denkt pro-actief mee om de technologie ontwikkeling te evolueren naar een voor de markt strategische filosofie voor het duurzaam en extreem vereenvoudigen van bedrijfsprocessen. Milvum heeft ervaring met de meest moderne, schaalbare en robuuste technologieën inclusief de beste digitale security en privacy protocollen. Alle nieuwe technologische ontwikkelingen worden nauwlettend gevolgd zodat daar, waar nodig en relevant, continue op ingespeeld wordt.

 

 

Vanuit Milvum gezien, is het van strategisch belang om met SixBlocks samen te werken. De ambitieuze doelstelling van SixBlocks spreekt Milvum enorm aan. Door groot te denken en in eerste instantie met een klein specialistisch team te starten, zullen we samen groeien. Het probleem dat het SixBlocks platform gaat oplossen, is heel herkenbaar voor Milvum. Vrijwel overal is er sprake van een complex ICT landschap, inflexibele systemen en versnipperde kennis. De integrale aanpak met het holistische SixBlocks platform is dé manier om dit probleem op te lossen waarbij het volgende wordt bereikt:

        1. integraal changemanagement
        2. voor álle bedrijfsprocessen
        3. met een verbindende organisatie

 

 

Tot slot is gebleken dat de persoonlijke klik tussen de mensen van SixBlocks en de mensen van Milvum er is zodat ook “fun” een belangrijk aspect van de samenwerking zal zijn.

 

Ecosysteem

Gezamenlijk creëren SixBlocks en Milvum een duurzaam ecosysteem rondom bedrijfsprocessen. De inhoudelijke specialisten in een marktsegment worden de inspirators in hun eigen sector. Met het SixBlocks platform benutten zij hun eigen creativiteit en groeien zij continue, zowel individueel en collectief als organisatie. Ons streven is dat organisaties trots zijn op hun eigen bijdrage om significante waarde in de markt te leveren. Daarom staat de pauw immers fier bij onze kernwaarden vermeld. Het uiteindelijke doel is dat individuele medewerkers en collectieve organisaties met het SixBlocks platform hun eigen verwachtingen ruimschoots overtreffen: “exceed expectations”. Zo creëren zij zelf een verbindende organisatie rondom hun eigen bedrijfsprocessen en dienstverlening naar de markt.

Als je meer wilt weten over de samenwerking tussen SixBlocks solution en Milvum neem dan contact op met Arvind of met Joost.

 

 

Dit artikel is geschreven door:

Joost de Wit
Architect van transformaties via AI-gedreven innovatie.
Linkedin
joost.de.wit@sixblockssolution.com