Solutioncy Concept

Continue innovatie door verbinding en eenvoud.

Mens en technologie

Ons unieke en revolutionaire Solutioncy concept bestaat uit een samensmelting van menselijke creativiteit en technologische innovatie, beide versterkt door AI. Zo bestaat er voor elke, zelfs de meest complexe, uitdaging altijd een eenvoudige oplossing.

Heb jij interesse in Solutioncy?

Ontdek de reis naar menselijke creativiteit en technologische innovatie in jouw organisatie.

Samenwerking en vereenvoudiging

Het Solutioncy Canvas stimuleert menselijke creativiteit, ondersteund door AI. Hiermee worden persoonlijke en organisatorische groei bevorderd. Dit resulteert structureel in empowerment, verbeterde samenwerking en verhoogde medewerkerstevredenheid.

Het Solutioncy Platform bevordert technologische innovatie, gedreven door AI. Hiermee worden bedrijfsprocessen en systemen sterk vereenvoudigd. Een significante besparing van tijd, aanzienlijke kostenbesparing en een verbeterde klantbeleving worden hierdoor gerealiseerd.

Solutioncy creëert een veerkrachtige organisatie, klaar om te groeien in een voortdurend veranderende markt.

SixBlocks solution

De naam en het logo van SixBlocks solution zijn niet zo maar gekozen, maar geven de essentie van onze aanpak weer. Met zes cruciale bouwstenen in zowel ons Solutioncy Canvas als in het Solutioncy Platform, zijn deze naam en dit logo niet alleen een label maar ook een belofte.

Solutioncy Canvas

Binnen het Solutioncy Canvas vormen zes cruciale bouwstenen het hart om samenwerking te stimuleren: context, huidige situatie, menselijke behoefte, tooling behoefte, ideale situatie, en follow-up.

Solutioncy Platform

Binnen het Solutioncy Platform vormen zes cruciale bouwstenen het hart om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen: tabellen, interfaces,  validaties, rekenregels, processen en mutaties.

Voor iedere uitdaging een oplossing.

Iedere Solutioncy bouwsteen heeft een eigen kleur, vorm, icoontje en betekenis.

Door de flexibiliteit van de bouwstenen tezamen is er voor iedere uitdaging altijd een passende oplossing. Dit wordt geïllustreerd door het SixBlocks logo bewegingsmerk hieronder.

Waarom is Solutioncy nodig?

Ontdek de uitdaging waar groeiende organisaties mee te maken hebben.