Over ons

Continue innovatie door verbinding en eenvoud.

Ons verhaal

Wij geloven in de kracht van de combinatie van eenvoud en creativiteit. Daarmee transformeren wij organisaties en bedrijfsprocessen. Ons doel? Een menselijkere en efficiëntere wereld. Onze focus ligt op mensen en samenwerking.

Met onze ‘Solutioncy’ mindset overwinnen wij uitdagingen. Wij creëren impactvolle oplossingen en streven naar constante groei en voortdurende verbetering. Wij zijn meer dan een bedrijf; wij zijn een beweging.

“Samen innoveren, samen inspireren en samen realiseren met passie, toewijding en empowerment.”
Joost de Wit – Founder / CEO

Onze missie

Wij zetten ons in voor het constant en duurzaam vereenvoudigen van bedrijfsprocessen. Dit streven naar vereenvoudiging is onze standaard, altijd en overal.

Onze visie

Wij geloven in een wereld waar menselijke interactie centraal staat. Ondersteunende systemen volgen, faciliterend aan constante empowerment en innovatie.

Een divers en vrolijk team van zes mensen staat zij aan zij en glimlacht naar de camera. Ze houden een groot wit bord vast met daarop de kernwaarden van hun merk: 'Solutioncy' bovenaan met een puzzelstuk icoon, geflankeerd door de woorden 'Simplicity' met een hand-icoon en 'Empowerment' met een draaiend pijl icoon. Onder de waarden staat het logo van 'SixBlocks solution'. Het team straalt een gevoel van samenwerking en positieve energie uit, staande voor een houten achtergrond die warmte en natuurlijkheid uitstraalt.

Onze kernwaarden

Ondernemerschap

Verbinding

Fun