De essentie van SixBlocks: mensgericht, innovatie en technologie in zes kernpunten.

Door: Joost de Wit
Actueel | Uitgelicht
Gepubliceerd: 05-01-2024
In een tijdperk van toenemende technologische complexiteit introduceert SixBlocks een vernieuwende benadering: eenvoud en innovatie, aangedreven door AI. Dit platform richt zich op het radicaal vereenvoudigen van bedrijfsprocessen. Maar wat staat aan de basis van de unieke waarde van SixBlocks? We verkennen de fundamenten van dit intelligente AI platform aan de hand van zes cruciale vragen, beantwoord door Arvind Jagesser, CEO van technologiepartner Milvum.

 

 

Visie

 

SixBlocks heeft als doel verwachtingen te overtreffen door bedrijfsprocessen op een duurzame en radicale wijze te vereenvoudigen. Met een sterke focus op een mens- en klantgericht ecosysteem, benadrukt SixBlocks het belang van eenvoud en overzicht, versterkt door AI technologie. Arvind Jagesser prijst deze aanpak, die breekt met de complexiteit van traditionele ICT-landschappen, resulterend in grotere tevredenheid onder klanten en medewerkers.

 

Robuustheid en veiligheid

 

SixBlocks vertrouwt op Microsoft Azure voor een solide en veilige technologische basis, met garanties voor hoge beschikbaarheid, veiligheid en GDPR-compliance. De geavanceerde beveiligingsfuncties van Azure, samen met onafhankelijke beveiligingstesten, zorgen voor een betrouwbare omgeving.

Om de belofte van snelheid en schaalbaarheid waar te maken, maakt SixBlocks gebruik van Kubernetes en Docker. Deze technologieën bieden de flexibiliteit en robuustheid noodzakelijk voor het beheren van grote aantallen gebruikers en transacties, waarbij uptime en responsiviteit gegarandeerd zijn.

 

 

Data beheer

 

Met SQL Server zorgt SixBlocks voor geavanceerd versiebeheer en bitemporale gegevensondersteuning, essentieel voor transparant datamanagement en het succes van het platform.

 

 

Back-end technologie

 

.NET, ondersteund door Microsoft, staat centraal in de back-end ontwikkeling, waarbij veiligheid, schaalbaarheid en onderhoudbaarheid gewaarborgd zijn door continue updates.

 

Front-end innovatie

 

React en React Native vormen de basis voor een intuïtieve gebruikerservaring, in lijn met de SixBlocks visie van gebruiksvriendelijkheid, waarbij gebruikers zelf hun dienstverlening vormgeven.

 

Artificial Intelligence (AI)

 

SixBlocks benut moderne AI technologie om meer dan 80% voorspelbaarheid in versiebeheer en bedrijfsprocessen te realiseren. Deze AI stimuleert menselijke creativiteit door repetitieve analyses over te nemen, waardoor er meer ruimte ontstaat voor innovatie en het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Dit versterkt de synergie tussen AI en menselijke creativiteit, en leidt tot efficiëntere en meer inventieve bedrijfsoplossingen.

Een kort en krachtig overzicht van de toe te passen AI technologieën:

 

 

Conclusie

 

De technologische strategieën van SixBlocks benadrukken de missie om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en verwachtingen te overtreffen. Met een focus op samenwerking, innovatie (AI) en klanttevredenheid, is SixBlocks gepositioneerd om een revolutionaire impact op de markt te maken. Voor verdere informatie of technische inzichten kun je altijd contact opnemen met joost.de.wit@sixblockssolution.com.

 

 

Dit artikel is geschreven door:

Arvind Jagesser
Chief Executive Officer (Milvum)
Linkedin
arvind@milvum.com
Joost de Wit
Architect in het verenigen van menselijke creativiteit en AI voor duurzame bedrijfstransformaties.
Linkedin
joost.de.wit@sixblockssolution.com