Duurzame vereenvoudiging in jouw organisatie.

Door: Joost de Wit
Archief | Uitgelicht
Gepubliceerd: 25-01-2024
Organisaties willen groeien, maar vaak zijn de medewerkers en systemen niet klaar voor deze groei. Complexe bedrijfsprocessen, verouderde computersystemen en afdelingen die langs elkaar heen werken, vertragen vooruitgang. Dit leidt tot frustratie bij zowel klanten als medewerkers.

 

 

De oorzaak

 

Externe veranderingen zoals regelgeving en nieuwe eisen van klanten leggen druk op bestaande processen. Organisaties reageren met snelle oplossingen, maar pakken de kern van het probleem niet aan. Dit resulteert in nog meer complexiteit.

De oplossing

 

Stel je voor: jouw organisatie met een solide basis voor eenvoudige en duurzame bedrijfsprocessen. Flexibele systemen die makkelijk aanpasbaar zijn. Medewerkers die zelf oplossingen vinden voor iedere uitdaging. Het is vergelijkbaar met een succesvol voetbalteam. Dat vindt ook oplossingen voor onverwachte en vervelende situaties waar zij tegenaan lopen.

 

 

SixBlocks aanpak

 

SixBlocks biedt een mens-gedreven innovatieve AI oplossing met zes kernelementen: processen, mutaties, validaties, rekenregels, tabellen en interfaces. Dit zorgt voor transparantie, effectiviteit en efficiëntie. De menselijke interactie is altijd leidend. Veranderingen worden begrijpelijk en leuk voor iedereen in de organisatie. Het geeft je organisatie een lange termijn voordeel.

Transformatie en empowerment

 

Een groep medewerkers wordt getraind in deze aanpak, waardoor de hele organisatie transformeert. Dit leidt tot een krachtig team, trots en gemotiveerde medewerkers die zelfstandig uitdagingen aangaan. Met SixBlocks navigeer je eenvoudig door systemen, en klanten vervullen zelf hun behoeften.

 

Klaar voor de toekomst

 

Met SixBlocks is jouw organisatie klaar voor duurzame groei en eenvoud. Wil je meer weten? Neem dan contact op met joost.de.wit@sixblockssolution.com.

 

 

Dit artikel is geschreven door:

Joost de Wit
Architect in het verenigen van menselijke creativiteit en AI voor duurzame bedrijfstransformaties.
Linkedin
joost.de.wit@sixblockssolution.com